Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ajánló

 800x600-content-photos-bleach-kurosaki-ichigo-orihime-inoue-ichimaru-gin-et-ulquiorra.jpg

Bleach:

A Bleach egy japán manga és anime sorozat, Tite Kubo tollából. A manga Japánban a Weekly Shonen Jump magazinban jelenik meg 2001 augusztusa óta.

A mangasorozatból anime is készült, két OVA, két egész estés film, rockopera, egy rock musical, videojátékok, illetve gyűjtögetős kártyajáték is. A mangasorozatból több mint 40 millió példányt adtak el Japánban, és az Egyesült Államokban is vezette a manga eladási listákat. 2005-ben elnyerte Shogakukan Manga Award díjat, az animét pedig jelölték az Amerikai Anime Awards-on is.

A történet azzal kezdődik, hogy Kuchiki Rukia, egy shinigami (halálisten) megjelenik Ichigo szobájában. Meglepődik rajta, hogy Ichigo képes látni őt, mert a shinigamik és általában a szellemi lények a közönséges emberek számára láthatatlanok, csak a nagyon nagy vagy a nagyon kis szellemi energiával rendelkezők (értsd: haldoklók) képesek erre. Azonban nincs sok ideje meglepődni, mert egy Hollow (egy elkárhozott lélek) megtámadja Ichigo családját és meg kellene védenie őket. Azonban – egyéb okokból – alulmarad, és erejét Ichigonak adja, aki megvédi a testvéreit. Azonban Rukia szellemi energiája egyszerre felébreszti a saját belső erejét is, ami eddig rejtőzködött és képességeiben messze felülmúlja a legtöbb közönséges shinigamiét is.

A következő nap Rukia egyszer csak betoppan Ichigo osztályába, mint cserediák, és úgy viselkedik, mint egy normális ember. Mint kiderül, ereje átadása miatt kénytelen az emberek világában maradni, egy ideiglenes póttestben arra várva, hogy shinigami ereje visszatérjen. Addig is Ichigo helyettes shinigamiként gyakorlatilag teljesíti Rukia feladatait – azaz elpusztítja az egyre gyakrabban megjelenő Hollowokat, és a Földön bolyongó lelkeken elvégzi a lélektemetés szertartását, amivel azok a Soul Societybe kerülnek.

Rukia azonban azzal, hogy erejét egy embernek adta – még ha szükségből is – vétett a Soul Society törvényei ellen. Így aztán akarata ellenére visszaviszik, és halálra ítélik, Ichigo és szintén különleges képességű barátai pedig a megmentésére indulnak. Az anime első nagy szakasza így veszi kezdetét.
 

rod.jpg

Read or Die -The TV-:

A történet három, hon-kongi lány életét kíséri nyomon, név szerint: Maggie, Michell és Anita. Negyedik főszereplőnk Sumiregawa Nenene, a híres írónő, akire a három lánynak vigyáznia kell. A három testvérnek (no persze nem vérszerint azok) különleges képeségük van, ez a képesség pedig nagyon is egyedi az animék körében: fegyvert tudnak kovácsolni bármilyen papírból, de találkozunk repülővel sőt álattal is. Azok az emberek akiknek ilyen különleges képeségük van a papírmesterek. 
"A városba érkezik Sumiregawa Nenene, egy híres japán írónő. Négy évvel ezelőtt írt best selleréből filmet készülnek fogratni, és az előkészületekhez szükség lenne az ő véleményére is. Így egy üzleti úttal egybekötött autogramosztást is terveznek, amire elmegy az írónőt előzőleg a szállodájába kalauzoló papírhasználó csapat is, mint Sumiregawa aggódó rajongói. Az aggódásra nem kevés okuk is van, hisz csak a késés mentette meg az írónőt a lakosztályával együtt való felrobbanástól. Egy fanatikus kínai amatőr író ugyanis vérszemet kapott, hogy "a külföldi szajha" (ahogy ő mondta) könyvéből filmet csinálnak, míg az övét el sem olvasta a kiadó. Így hát a dedikáláson újabb bombamerénylet történne Nenene ellen, amit a három testvér sikeresen meghiúsít. A hazafele úton azonban a repülőre feljutott a begőzőlt író testvére, a könyv társszerzője is. A testvérek papírból készült óriásmadarukon repülnek a gép után, hogy megállítsák a gyilkost tervének véghezvitelében. Ez sikerül is, majd egy elég egyedi landolást követően a gép uatasai a lánytestvérekkel egyetemben megérkezik Japánba. A testvéreket felbéreli a kiadó Nenene mellé, mint testőröket, hisz az épp újabb könyve megírására készül, amiből nagy bizonnyal ismét könyvsiker válna.
Így kerül a három testvér Sumiregawa lakásába, magánéletébe, s így halmozzák el a lakást könyvekkel, hisz a két idősebbik nővér nem más, mint két, minden idejüket olvasással töltő könyvmoly. " (idézet az aoianime.hu ismertetőjéből)
A három lány életét követhetjük nyomon és veszedelmes kalandjaikba, akaratán kívül, de lassan Nenene is belefolyik. Mindeközben kiderül, hogy korántsem egy érthetetlen és ezáltal élvezhetetlen animébe csöppentünk, mert lehet, hogy valakinek ez lesz az első benyomása. Nem, nem. Egy rendkívüli összeesküvés elmélet áll a háttérben, a szálakat mozgató emberek pedig befolyásosabbak, mint gondolnánk. 

A grafikára semmi képpen nem lehet panasz, az opening is nagyon jól sikerült, bár az ending engem nem ragadott meg különösebben. Az anime elég kiaknázatlan marad, mert mindenből kicsit jó és lehetne még kicsit jobb, ugyanakkor megéri egyszer végig nézni, mert valami újat mindenkinek tud nyújtani.
a R.O.D. Lehetett volna jobb, de így is egy élvezhető anime sült ki a dologból, remek seiyuukkal és szép rajzokkal, az pedig, hogy tele van akcióval külön plussz pont. Egy szóval, akik valami újra és akciódúsra vágynak bátran nézzék meg! 

 yu_yu_hakusho017.jpg
Yu Yu Hakusho:

Ez egy anime, amelyet Japánban 1993 és 1994 között adott a TV Tokyo. A történet főszereplője Urameshi Yusuke, egészen átlagos fiú, egészen addig, még az első rész legelején el nem üti őt egy autó. Itt veszi kezdetét a történet első szakasza, mely egészen tart a kalandos feltámadásán át egészen első küldetéséig. Ugyani azért, hogy feltámadhasson cserébe be kell állnia a Szellemvilág szolgálatába, azon belül is Koenma fennhatósága alá. Első küldetésében három démont kell elkapnia, akik ellopták a Szellemvilág három hatalmas kincsét. Ez körülbelül tizenöt epizódot ölel fel. A következő, alig néhány részes szakasz is egy küldetést dolgoz fel, melyben egy nagy hatalmú szellemi mester, Genkai, tanítványának kell válnia. Ezek után jönnek olyanok, mint eltitkolt testvérek, harcművészeti viadalok, újabb hét gonosz, a kiknek szándékukban áll elpusztítani a világot, újabb halál, majd feltámadás Yusuke részéről és végül kiderül, hogy kedvenc fekete hajú főhősünk félig meddig még démon is…

Igen, első látásra és olvasásra is bővelkedik olyan sablonokban, melyeket bármelyik fiúknak szóló rajzfilmben megtalálható. Yusuke nevű főhősünk itt sem marad egyedül, később három társával, az egykori ellenfeleivel, Kuwabarával, Hieijel és Kuramával együtt fog be valamint kilábalni az egyes kalandokból. A shounen (lásd később) anime minden jegyét magán viseli, köztük azt is, hogy eladható lányoknak, hála a vonzónak titulát férfi szereplőknek, és a humoros beszólásoknak.

A Yu Yu Hakushonak szerepe van abba, hogy a Bleach a másik említett animét tekinthetjük ennek a rajzfilmnek az utódjának. Felépítésük, szereplőik, de még maga a történet is hordoz hasonlóságot, csakhogy a Yu Yu 112 részével nem kezdett el filleresedni (lásd később), addig a Bleach a maga 160 részének fele már semmivel nem viszi előre a történetet (bár ez engem, személy szerint nem zavar)

fullmetalalchemist-edwardwinry.jpg

Fullmetal Alchemist:

Hogy miről is szól az FMA? Nos ez egy igen fogós kérdés. Semmi esetre sem ebszélhetünk átlagos, sablonos shounen animéről/mangáról. Ha lényegretörően akarok fogalmazni, akkor mindenben új, jobb, szebb és más. Nem igen láttam még alkimistákról szóló, kicsit természetfeletetti animét, ebben tehát új. Jobb, mert élvezetesebb, mint az átlag shounen animék. Szebb, mert kivételesen gyönyörű az anime grafikája. És más. Ez egy más világ. Kicsit olyan, mint a XX. századi anglia, mégsem az. Gyönyörűen, a mangaka által megalkotott saját világ, amiért nagyon szeretjük.
Az anime 52 epizóddal büszkélkedik, amelyet kishazánkban is nyomon követhet a lelkes kis rajongó, igazán jól sikerült magyar szinkronnal, az első négy epizódot pedig megvásárolhatjuk DVD-n.

És most ejtsünk néhány szót a tartalomról, mert a küllemre igazán nem lehet panaszunk, na nem mintha a "belső" mást hozna. Szerintem a Fullmetal Alchemistet nem lehet nem szeretni. Edward és Alphonse Elric kalandjait követhetjük nyomon, melyek édesanyjuk halálával kezdődenek (bár az első két rész nem erről szól... mindeki nézze meg maga, hogy az mit is takar :)). A két testvér édesapja alkimista volt, könyveiből már jóval anyjuk halála előtt tanulta. Szerettük elvesztése után azonban fejükbe veszik azt, ami alkimistának szigorúan tilos: emberi transzmutációt akarnak végrehajtani, vagyis fel szeretnék támasztani az anyjukat. Természetesen nem sikerül és a kisebbik testvér Alphonse elveszíti egész testét, lelke egy páncélba kényszerül, még Edward a lábát és a karját hagyja ott. Ez a történet kezdete.

Innentől kalandjaik más útra terelődnek: nem akarnak többé senkit feltámasztani, viszont régi testüket vissza akarják kapni. Őrült hajsza kezdődik az úgy nevezett bölcsek kövéért, melyel ez lehetséges lehet.
A srácok útját keresztezik az úgy nevezett homoculusok, sőt maguk az állam alkimistái is, akik közé Ed is tartozik. Találkoznak rég nem látott apjukkal, akit Edward teljes szívéből utál, mert anyjuk haláláért a férfit hibáztatja és végül persze a nagy kérdésre is választ kapunk: mi is a híres-hírhedt bölcsek köve...
Az apa, a homonculusok titkára út közben kapunk megfejtést mely szerves része a történetnke éppen ezért nem lövöm le a poént.
Azt hiszem ez az anime, amit egyszerűen meg kell néznie az embernek, mert a harcok és a csatározás mögött a tanulság is ott lapul és példa arra a szeretetre, ami két testvért egymáshoz köt.

paradise_kiss.jpg

Paradise Kiss:

Paradise Kiss, röviden ParaKiss. Yazawa Ai híres mangája nyomán készült egy 12 részes anime sorozat is a Madhouse stúdiójában. Az anime gyönyörű grafikával büszkélkedhet, és a történetre sem lehet panaszunk: Yazawa Aihoz méltán nem egy hétköznapi shoujo történetről beszélhetünk. Főszerepben a divattal,zenével és érzelmekkel találkozhatunk, no meg Yukarival, aki minden áron meg akar felelni anyja elvárásainak. A szülő pedig mi mást kíván, mint jó éretségit és bekerülést valamelyik neves egyetemre.
A lány azonban szerencséjére vagy szerencsétlenségére találkozik egy csapat fiatallal, akik mind ruhákat terveznek és varrnak és szeretnék, ha az eddig ismeretlen lány lenne a modeljük az éves divatbemutatón.
Yukari természetesen nincs benne a dologban...
A következő napon azonban egy fiatal srác várja meg az iskola előtt, aki nem csak nagyon helyes, de egyfajta kisugárzása is van, ami megfogja a lányt. A fiút egyéb iránt George, a kékhajú fiatalember, aki rá tudja venni a lányt, hogy szerepeljen. No persze az anyuka előtt teljes titokban történik minden.

Így kezdődik történetünk és folytatódik is. Yukari életében először ismerkedik meg a szerelemmel, a szexszel, merthogy kedves mangakánk ezt a témát is boncolgatja. Az, hogy a történetben találkozhatunk egy transzfesztitával is már csak "hab a tortán". A történetnek egyfajta különös vonzereje van, ami mindenkit beháóz, aki megnézni.
George és Yukari mellett találkozhatunk a szöszi Arashival, aki egy punk-srác, Miwakoval, az aranyos, kedves, rózsaszín hajú lánnyal, aki jóval alacsonyabb koránál és próbál kilépni nővére árnyékából és a már említett, nőnek öltöző férfi Isabella. George, Miwako, Arashi és Isabella egyébként egy használaton kívül bárban tervezik és varják a "Paradise Kiss" márkajelzésű ruháikat.

Nagyjából ezt az öt személyt követhetjük nyomon az animében, ismerhetjük meg őket, láthatjuk problémáikat. Hogy mi is mindennek a vége? Véleményem szerint semmiképpen nem "igazi" vagy szokványos Happy End, de ez maradjon csak titok, nézzétek meg az animét ;)
Utoljára még szót ejtenék a csodálatos zenéről:
OP:"Lonely in Gorgeous" Kawase Tomoko ("Tommy february6")
ED: Franz Ferdinand "Do You Want To"

Összeségében sok mindent hagy ki az, aki nem nézi meg és örökre a szívében marad annak aki látja. Csak ajánlani tudom ezt az animét, mert szépsége és története valami egészen újat mutat.

inuyasha.jpg

Inuyasha:

Hát megint egy számomra kedves animét mutatok be nektek, remélem elnyeri tetszéseteket...
No de miről is szól ez az anime?
Egy félig kutyadémon félig ember srác, egy nagyszájú liba, egy perverz szerzetes, egy hisztis rókadémon és egy démonvadász kalandjai. És ehhez még adjunk hozzá egy csodakutat, (ami időgépként is funkcionál) és a középkori japánt...
Hmm...
Fincsi kis elegy.
Az InuYasha az az anime, ami szerintem elég egysíkú, mert minden az úgynevezett ékkőszilánkok megtalálásáról szól, merthogy Kagome (a nagyszájú liba) szétlőtte a Szent ékkövet. Színes karakterei azonban feledtetik mindezt, a látványos harcok szintén, a romantikus szál és a poénok pedig végképp elvonják a kedves nézők figyelmét erről a hibáról.
InuYasha, Kagome, Miroku, Sango és Shipou olyan karakterek akiket csak szeretni vagy csak utálni lehet; köztes állapot nincs.
Ne feledkezzünk meg a megannyi mellékszereplőről, akik mind-mind egyéniségek, sem a főgonosz Narakuról, aki az egyik legjobban eltalált szereplő és a fangirlcsapda Shesshoumaruról sem, aki InuYasha bátyja...
Érdekesség még, hogy az IY OST-jait egytől egyig híres japán zenészek adták elő, akik a mai napig is híresek.
Összeségében egy igazán jó animéről beszélünk, melyet hibái ellenére is lehet szeretni, imádni és hihetetlenül jó zenéje van! [A magyar hangok is nagyon jók lettek,kivéve a BANKOTSU-ét!!!:(]

 

higurashi_no_naku_koro_ni_3.jpg
 Higurashi no Naku Koro Ni:

Valahol, egy emberektől és a civilizációtól távol eső faluban, Hinamizawa-ban játszódik történetünk. Főhősünk, Maebara Keiichi ide költözik. Megismerkedik a lakókkal, barátokat szerez, tengeti életét. Egy baja van: mégpedig az, hogy itt soha nem történik semmi - legalábbis ő így gondolja...
Keiichi véletlenül ráakad egy korabeli újságra, amiben egy gátról írnak, amit meg akartak építeni. Igen ám, de az építése köben balesetek, és egy darabolásos gyikosság is történt, így lezárták a projektet. A fiút nem hagyja nyugodni a gondolat, nyomozni kezd, de a lakók csak hallgatnak. Keiichi viszont mindenképpen a végére akar járni az ügynek, és tudomást szerez egy bizonyos Oyashiro-samáról, aki a falunak a keménykezű védőistene, és rájön, hogy ez a falu cseppet sem unalmas, és minden itt élő személy valamilyen súlyos titkot hordoz magában...
Mi lehet Oyashiro-sama átkának az oka? Miért hallgat róla mindenki? Megtudod, ha megnézed ezt az animét. Egy biztos: rengeteg nem várt meglepetést tartogat számodra.

Az anime egy nyomozós játékból készült, és fejezetekre lett osztva. Minden fejezet más történetet dolgoz fel, esetleg egy régebbi fejezetet egy másik szereplő szemszögéből láthatunk. Így ha valakit megkedveltünk az aranyossága miatt, rájövünk, hogy nem is olyan aranyos az illető...

Akik nem riadnak vissza a brutalitástól, szeretnek sokáig gondolkodni egy animén és nem bánják, hogy néha magának kell utánajárnia a dolgoknak, azok biztosan szeretni fogják a Higurashi no Naku Koro ni-t.

chrno-crusade-personnages1.jpg

Chrno Crusade:

Az 1920-30-as években az USA beli New Yorkban járunk. A város virágzk az l.Világháború után. Az emberek nagyon jól élnek, de valami nincs rendben... Egy sötét dolog van készülőben. Ennek előjeleként megjelennek egyfajta lények, akiket "ördögi bűnösöknek" hívnak. Ezek a lények démonokhoz hasonlítanak a leginkább, akik ahogy tudják megrontják az emberek békéjét. Azonban van egy társaság, amely ara hivatott, hogy a szörnyek efajta "szórakozását" meggátolja. Ez a Magdaléna Rend. Ez nem hétköznapi, hiszen fokhagyma fűzérek és ehhez hasonló tárgyak helyett inkább gépfegyverekkel harcolnak. Természetesen a rend tagjai apácák és papok...
A történet egy 16 éves lányról Rosette Christoper-ről (Rosette nővér), és "segítőjéről" Chrno-ról szól. Rosette csak azért került a rendhez, hogy megtalálja eltűnt testvérét, Joshuát.
Rosette és Chrno ismerettsége a történet előtt 4 évre vezethető vissza egy megállapodáshoz, aminek bizonyítéka a Rosette nyakában függő órához hasonló tárgy... Az idő szoros, hiszen minden percben elveszhet egy élet...
 

 

Black Cat: black_cat_anime.jpg

Egy titkos szervezet, a Chronos egy harmadik világból, a föld alól ellenőriz mindenféle ügyletet. Ahhoz, hogy fenntartsa az egyensúlyt, Chronos-nak emberekre van szüksége, hogy megvédjék. Amellett, hogy vannak normális védők is, vannak különlegesek is, nekik különleges fegyvereik vannak és jól látható római számot viselnek a testükön.

Train Heartnet a XIII. számú. Ő lenne a történet főszereplője, Black Cat, aki a halált hozza magával. Új megbízása, hogy egy biofegyvert kell hatástalanítania. A biofegyver egy kislány, Eve, akit nano-technológiával kezeltek, magyarul át tudja transzformálni a kezét baltává, stb. Train rátalál a lányra, de nem öli meg őt, mert találkozik Svennnel (nevezzük fejvadásznak), aki a lány oldalára áll...

Trainnek lesz egy barátnője, Saya, aki szintén fejvadász, ettől Train teljesen megváltozik, mivel eddig nem voltak barátai. Train kilép a Chronos szervezetből és csatlakozik Svenhez. Creed Diskens ezt nem nézi jó szemmel, és megöl egy Train számára fontos személyt... Innentől Trainnek csak egy dolog jár a fejében, a Creeden való bosszú... de Creed is csapatot gyűjt és elkezdődik a Chronos emberei és Creed emberei közötti harc is... Később rátalálnak Eve-re is..

 

 

Vampire Knight: vampireknightguilty_keyvisual_sm.jpg

 

 A történet helyszíne a Cross Akadémia. Ez egy elit bentlakásos iskola. Az intézmény igazgatója Kaien Cross (Kaien Kurosu). Az iskolában két csoportra különülnek el a diákok, vannak a nappali tagozatosak és az esti tagozatosak. Hogy mi a különbség a kettő között? Míg a nappalisok átlagos diákok, addig az estisek nagyon okosak és különösen szépek. A tagozatok el vannak tiltva egymástól, csak akkor találkozhatnak, amikor teremcsere van. Ilyenkor persze a nappali tagozat tagjai megpróbálják kifejezni heves rajongásukat, az esti tagozatosok koleszükből az kimenne, hogy a suliba menjenek. Így hát szükség van prefektusokra, akik megvédik az estiseket és ügyelnek rá, hogy nem tudódjon ki a titkuk.
A két prefektus pedig nem más, mint Yuki Cross (Yuuki Kurosu), Kaien igazgató fogadott lánya és Zero Kiryu (Kiryuu Zero), akit szintén Kaien nevel már egy ideje. S milyen titkot kell őrizniük? Az esti tagozatosok nem mások, mint vámpírok. 
Az akadémia azért jött létre, hogy segítsen a vámpíroknak beilleszkedni az emberi világba, hogy az emberek és vámpírok békében élhessenek egymás mellett. De ez nem ilyen egyszerű...
A történet kibontakozásával egyre több titokra derül fény. 

Magáról a történetről nem igazán mondanék semmit, szerintem jobb, ha megnézed. A grafika nagyon szép, 2008-as animétől ez a minimum. Az opening és az ending nagyon jól sikerült. Míg az OP pörgősebb, addig az END igazi darkos, vámpíros.

Igazából mindenkinek ajánlom ezt az animét, hihetetlen jó a történet, garantált izgalmak, rejtélyek, kidolgozott karakterek.

rei_miyamoto_by_migs3331-d306mc9.jpg

High Shool of the Dead

 

Ez szerintem egy nagyon jó kis anime. Nemtudom, hogy ismeritek-e a Full metal Panicot, de ez is hasonlóan perverzes, ecchi anime. Szépen vannak benne megrajzolva az emberek is. Nemrég csinálták csak át anime formába, ígyhát nemsokan ismerik. Jó az openingje, most pontosan nemtudom, de azthiszem, hogy Miwa énekli. Összesen 12 részből áll, szóval nem vészes.

Ez is, mint ahogy a többi animében is szokásos szokott lenni egy középiskolán játszódik. Főhősünk Takashi Komuro épp ellógja az óráit, mégpedig tétlenül bámulja az iskola udvarát. Épp arra jár a rózsaszín hajú Saya Takagi, aki lehordja Takashit majd elmegy. Ekkor Takashi figyelmes lesz valamire. Egy fura ember próbál bejutni az iskola kapuján. A Tanácsterem tanítói együtt az igazgatónővel kimennek és megkérik az ismeretlent, hogy távozzon, azomban ő mitsem vetve rá továb döngeti a kaput. Erre odamegy a tornatanár, hogy elbökje de az ismeretlen megharapja öt. Mindenhol csend lett. A tornatanárnak kifordulnak a szeme, bőre furcsa színt vesz fel és kiszárad, majd közelít a Tanácsteremhez és mindenkit megharap. Igen! Zombik! Takashi ezt látván rögtön szalad az osztályába és rögtön elrángatja onnan legjobb barátját Hisashi Igou-t és a barátnőjét Miyamoto Rei-t, akibe már kiskoruk óta szerelmes. Ők hárman elmenekülnek z iskola tetejére ahonnan megpróbálják visszatartani a zombikká átváltozott diákokat, azonban Hisashit egy zombi véletlenül megharapja ígyhát ő is elkezd átváltozni. Utolsó kérése az, hogy öljék meg még emberként. Ígyhát Takashi fájdalommal, de teljesíti barátja kérését. Rei elszörnyed, de amikor Takashi készül elmenni az eltorlaszolt tetőről Rei visszatartja őt. Ez után Rei és Takashi átölelik egymást  <3 . ,, Először öleltem azt a lányt akit annyira szerettem'' vagy legalábbis valami ilyet mondott :D. Még rajtuk kívül megmenekülnek 4en : Saya Takagi Kota Hiranoval és Shizuka Marikawa Saeko Busujimával, akik később csatlakoznak Takashiékhoz és együtt menekülnek, harcolnak a zombik ellen. 

 

Egyéb anime ajánlók :

 

mjv-art.org_-_68878-1920x1080-11-eyes-minase-yuka-widescreen-thighhighs.png

11Eyes

 

 

bokura_ga_ita_225.jpg

Bokura ga Ita

 

 

tumblr_lo42a6an8n1qmenz5o1_500.jpg

Uta no Prince-sama 

 

 

ichiban.jpg

Ichiban Ushiro no Daimaou

 

 

jigoku.shoujo.364295.jpg

Jigoku Shoujo

 

 

ge9809.jpg

Peach Girl

 

 

amagami.jpg

Amagami SS 

 

 

410.jpg

Hidan no Aria 

 

 

speciala8.jpg

Special A

 

 

kaichou-wa-maid-sama----01---large-41.jpg

Kaichou wa Maid-sama

 

 

l-kun.jpg

Death Note

 

 

omamori_himari_-_neko_mo_shakushi_mo_character_song_album_4990.png

Omamori Himari

 

 

images.jpg

Junjou Romantica

 

 

host-club-ouran-high-school-host-club-2812180-1600-1200.jpg

Ouran High School Host Club

 

 

naruto-sasuke-small.jpg

NARUTO - bár ezt szerintem mindenki ismeri :D

 

 

kilari-074_932925_22443.jpg

Kilari

 

 

kaleidostar.jpg

Kaleido Star

 

romeo_x_juliet_cover_1201623248.jpg

Romeo x Juliet

 

 

ningenwallpapers-darker-than-black-3-1600x1200.jpg

Darker than Black

 

 

images--1-.jpg

D.Grey-man

 

 

kaze-no-stigma-kaze-no-stigma-10439255-231-320.jpg

Kaze no Stigma

 

 

zeronotsukaima3princessnorondo.jpg

Zero no Tsukaima

 

                

                                                 

                                                        Ha tudsz egy jó animét és szeretnéd,                                              

 

 

 

    hogy felkerüljön csak írj a

 

 

       nekoku.hoku@gmail.com-ra ^ ^ !!!

 
 

 


Archívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 31176
Hónap: 173
Nap: 2